Bageri gesäll

1: Klippt vete längd. 2: klippt krans. 3: valfri klippt krans. 4: 5 fläta 6: Borgmästarkrans. 7:Boucheer
8: Vindmölla

till vänster längst upp:
1:Lantsur. 2:Rågsurdegs bröd 3: Smördegs längder med kanel i mellan 4: Winner längd 5: 4 olika spritsade mandel te bröd.

1: Choklad rutor med pistage runt. 2: Spritsad strass 3: Drömmar. 4: Kolakakor. 5: Brysselkex. 6: Hallon kaka

1: Vallmo knut. 2: Vikt fralla. 3: Engländare. 4:winer 8 5: Winner blomma 6: bulle

1: Vit grund. 2: Vit grund. 3:Dansk råg. 4:100% Råg
__________________________________________________________________________________
Här är lite bilder på allt jag gjorde på mitt bageri gesäll. vi i klassen fick 2 dagar på oss att göra alla vetebröd, wienerbröd, vita matbröd, VR bröd och grova bröd.
De ända vi fick förbereda var smördegen, kakor och tebröden några dagar innan.
men jag fick bra kritik och dom tyckte att mycket de jag gjorde var bra speciellt wienerbröden eftersom man kunde se lagerna väldigt tydligt men mest nöjd vart jag över de vita matbröden och den danska rågen med en schablon mönster på och såklart vart hela klassen godkänd :D
man kan säja att man är helt slut just nu, de har märks att alla i klassen har varit stressade till 1000 och alla även jag har nog sovit dåligt de senaste nätterna nära till bageri gesällen men nu tack och lov är den över nu är de bara kondis gesällen som är kvar.